Direktlänk till inlägg 4 mars 2015
Men god kväll!
Idag har jag varit rätt upptagen. Jag har suttit i telefon och rett ut massvis med saker, tänk vad mycket man får gjort via telefon ändå.
Sedan skulle jag göra eget risbräck, med mörk choklad.
Det blev jättegott!!! Mumma.
Såhär gjorde jag:
Köp 2 st 70% mörk choklad, min hade smak av päron också,
Smält 1 chokladkaka i vattenbad, tar bara någon minut,
Köp ris"flingor" (vet inte vad de heter men finns i hyllan med flingor)
Bred ut chokladen i en form, använd bakplåtspapper för annars stelnar skiten i formen. Ställ in i frysen en stund (max 20 min) sedan smälter du chokladkaka nummer 2 och tar ut den kalla chokladen. Häll över ris på den kalla chokladen, och häll sedan över och bre ut den andra chokladen jämnt. In i frysen en halvtimme. Förvara sedan i kylen. Sjukt gott!
Sedan har jag hämtat ut paket, åkt på Hemmakväll och köpt godis. Nu ska jag se på American Snopet med Matthias.
Nu har jag gjort det igen, men appen kraschar varannan gång jag ska skriva, och jag har inte tålamodet att skriva om allt, så ni finner mig på : Http://sandrafrykman.vimedbarn.se Hoppas ni följer med! ...
Nu tillhör även jag den skara människor som sett årets mest efterlängtade film.Jag offrade alltså närmare två timmar på att se en film jag egentligen inte ville se, på grund utav att böcker som blir film aldrig blir lika bra, någonsin. (Förutom kansk...